top of page

Продюсерське журі "КІНОСКРИПТ-2016"


Огранізатори "КІНОСКРИПТ-2016" підготували для вас особливу подію - Дискусію з Продюсерським Журі, яке ознайомилось з найкращими сценаріями цьогорічних учасників та готове поділитися з вами своїми враженнями.

ЧЛЕНИ ПРОДЮСЕРСЬКОГО ЖУРІ

АНДРІЙ РІЗОЛЬ Генеральний продюсер

Компанія «ВАВІЛОН»

Засновник та генеральний директор агенції маркетингових та PR сервісів – компанії «ВАВІЛОН». Експерт з PR, комплексних комунікаційних, маркетингових та соціальних проектів, кіно та музичний продюсер. Співзасновник Асоціації “Сприяння розвитку кінематографу в Україні”, студії “Перша Рекордингова компанія”, Київського міжнародного “Кінофоруму України”, Член експертної комісії та Громадської Ради Держкіно. Експерт Ради з питань національної єдності.

МАКСИМ АСАДЧИЙ

Генеральний продюсер

Власник та виконавчий продюсер кінокомпанії «Пронто Фільм». За 20 років роботи у сфері кіно та реклами виступив головним, виконавчим або лінійним продюсером у понад 20 фільмах та серіалах таких як "Поводир", "Мамай", "Червона королева" та ін., а також у понад 100 рекламних, короткометражних та музичних роликах.

Генеральний продюсер

Співзасновник та генеральний продюсер кінокомпанії "LIMELITE".

Переможець кінофестивалю "Кінотавр".

Працював над фільмами "Нічний Продавець", "Мрії аккордеона", "Джунглі", "Ворошиловград", "Чемпіон неба", "Невидимка" та інші.

Реєстрація на події Сценарного Фестивалю за лінком.

Цікаво знати
bottom of page