top of page

КІНОСКРИПТ-2016: Захисти свій сценарій із Юлією Іськовою


Ваші сценарії — це ваша інтелектуальнв власність, яка потребує особливого захисту.

На цьогорічному "КІНОСКРИПТ"-і очікуйте на лекцію про “Авторське право” від Юлії Іськової, юриста з захисту авторських прав та директора юридичної компанії “Правничий дім “Копірайт””.

Ключові питання лекції:

1. Правовий захист ідеї та формату серіалу, телепрограми та фільму

2. Доведення та страхування власного авторства і назви твору

3. Реєстрація текстів через підписання офіційних договорів

Юлія Іськова

Експерт в юридичній сфері з інтелектуального права. Більше 10 років працює з українськими та зарубіжними артистами, продакшн-компаніями та телеканалами. Спікер з авторського права.

Має дві вищі юридичних освіти: ступень магістра права Київської Академії праці та соціальних відносин; ступень магістра Інституту інтелектуальної власності Національного універститету "Одеська юридична академія" в м. Києві.

Пройшла дистанційне навчання з курсу “Основи інтелектуальної власності” Всесвітньої академії ВОІВ в Женеві.

З 2009 - директор компанії “Правничий дім “Копірайт””.

“Правничий дім “Копірайт”” надає повні юридичні послуги з реєстрації об'єктів інтелектуальної власності, підписання договорів та налагодження контактів між фізичним та юридичними особами і турбується про ваші авторські права.

У клієнтській базі “Копірайту” праця з такими зірками як Світлана Лобода, Ганна Сєдакова, Дмитро Монатік; продакшн-студіями “Телепро”, Star media, Istil studios, Квартал 95, Продюсерський центр Среда, Friends production, Gaudi studio; проектами “Нова хвиля”, “Вечірній Київ”, “Велика різниця”, “Хочу у Віагру"; каналами Україна, Футбол 1 та Київ TV.

Цікаво знати
bottom of page