top of page

КІНОСКРИПТ-2016: Екранізація класиків від Михайла Іллєнка


Третій фестиваль сценарної майстерності “КІНОСКРИПТ” вже близько. Традиційно на Вас чекає серія цікавих майстер-класів від професіоналів кіноіндустрії.

16 грудня в Будинку кіно відбудеться майстер-клас режисера та сценариста Михайла Іллєнка за темою “Екранізація на прикладі фільму “Толока”.

У рамках майстер-класу обговорюватиметься ряд питань про те як виникають ідеї екранізації, якими є секрети вдалої екранізації та багато іншого.

Режисер, сценарист, актор, молодший серед братів оператора Вадима та режисера Юрія Іллєнків. Організатор та директор open-air фестивалю національного кіно “Відкрита ніч”, який вже існує понад 20 років.

2012 — фільм “Той хто пройшов крізь вогонь” потрапляє до лонг-лісту зарубіжних фільмів від України на премію “Оскар”; також отримує спецдиплом журі та приз гільдії кінокритиків “Слон” відкритого фестивалю “Кіношок”.

2000 і по сьогодні — декан кінофакультету Київського національного університету імені Карпенка-Карого;

1993 — диплом журі на МКФ “Золотий орел” у Тбілісі за стрічку “Очікуючи вантаж на рейді Фучжоу біля пагоди”;

1975 – дебютний фільм “Там вдалині за рікою” отримує приз на КМКФ “Молодість” за кращу режисуру.

Бажаєте дізнатися як можна екранізувати літературний твір, зробити його більш кінематографічним, осучаснити відому класику та зберегти зміст оригіналу — реєструйтесь на КІНОСКРИПТ-2016.

Нагадуємо, прийом робіт на цьогорічний конкурс триває до 1 листопада. Чекаємо на Ваші роботи!

Ресурс зображення: http://chask.net/?p=40186

Цікаво знати
bottom of page