top of page

"УкрДрук" обирає свого переможця

Наші партнери "УкрДрук" оголосили додаткову відзнаку для учасників конкурсної програми “КІНОСКРИПТ”. У номінації “Короткометражний сценарій” буде обрана та робота, що має найбільш цікавий графічний зміст. Для нашого фестивалю це вже четверта відзнака, що означає одне - кількість фіналістів нашого конкурсу збільшується!

УкрДрук” - компанія, заснована вже більше десяти років тому, з метою забезпечення сервісу максимального комфорту для клієнтів при будь-яких обставинах. Друкарня має поліграфічне виробництво повного циклу, що дає можливість виконувати замовлення різного типу у максимально зручні строки.

Унікальністю цієї компанії є те, що окрім своєї поточної діяльності - виробництва надзвичайно якісної поліграфічної продукції - “УкрДрук” активно підтримують соціальні та культурні ініціативи нашого міста. Серед заходів, які підтримує компанія, є проекти міжнародної організації AIESEC, створення першого графічного роману “Азарт”, заходи театру “Чорний квадрат” та сценарний фестиваль “КІНОСКРИПТ”.

А найголовніше - “УкрДрук” завжди відкриті до співпраці у створенні якісної та цікавої продукції для Ваших проектів на Ваш смак!

Цікаво знати
bottom of page