top of page

КІНОСКРИПТ-2014: “Музика до кіно”

24 грудня о 15:00 на Сценарному Фестивалі “КІНОСКРИПТ” відбудеться майстер-клас від Ярослава Джуся на тему “Музика до кіно”. Відвідавши майстер-клас, Ви дізнаєтесь про: 1. Вплив музики на сприйняття фільму глядачем 2. Специфіка застосування бандури у сучасних жанрах кіновиробництва 3. Питання трендів: як створити попит на українську музику 4. Композитор фільму – друг чи ворог режисера? 5. Переваги оригінальних саундтреків або скільки коштує безкоштовна музика 6. Відмінності у створенні музики до авторського та комерційного продукту 7. Джерела натхнення Ярослав Джусь – український бандурист, композитор, аранжувальник, ді-джей, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів, володар призу глядацьких симпатій шоу «Україна має талант-2», член Національної спілки кобзарів України.

Ярослав поєднує у своїх творах народну творчість та сучасне мистецтво. Однаково професійно володіючи грою на фортепіано та бандурі, виступає у різних жанрах та напрямках, імпровізує та синтезує відомі народні твори із сучасними ритмами, пише музику до фільмів та відеопоезій («Толока» Михайла Іллєнка, фотофільм «В небеса», відеопоезії Оксани Боровець, Тані-Марії Литвинюк, короткометражні стрічки «Timka» Марини Артеменко, «Ваня», «Не менше 50 кг» Оксани Артеменко, соціальний ролик «To separate» Bavovna production), співпрацює з рекламними агенціями, музичними, теле- та радіоканалами (К1, Інтер, Перший національний, Радіо-культура, Громадське радіо, Український літературний подкаст Obreey Store тощо).

Співпрацює з українськими музикантами, ді-джеями та гуртами: ЯрмаК, ТНМК, Тартак, Тінь Сонця, Eyra, Веремій, ILLARIA, Вперше чую, Kiwi Project, Go-A, Dj Tapolsky, Dj VovKING, Dj Romantic, Dudar band та ін.

Ініціатор та продюсер гурту «Шпилясті кобзарі» – колективу з шести колоритних бандуристів, що у стилі mash-up та «музичний шарж» виконують cover-версії світових хітів та українських народних пісень у сучасному форматі.

Реєстрація на майстер-клас за лінком. Програма фестивалю на нашому сайті!

джусь.jpg

Цікаво знати
bottom of page