top of page

«Як зняти малобюджетне кіно і потрапити на кінофестивалі»

Запрошуємо Вас на майстер-клас від «КІНОСКРИПТ», що пройде у рамках фестивалю «CYKLOP».

23 листопада о 13:00 у приміщенні Фундації Дарини Жолдак відбудеться майстер-клас від режисерів-сценаристів Марини та Оксани Артеменко, які, окрім успішної діяльності у кіновиробоництві, нещодавно організували напрямок фестивальної дистриб'юції «KINOVYR Film Festival Distribution».

Сестри Артеменко автори фільмів “Тімка”, “Ваня”, “Не менше 50 кг”, добре відомі українському глядачу. Вони брали участь в понад 200 міжнародних кінофестивалях і завоювали ряд нагород. Крайня робота режисерів фільм “Абонент”. Фільм створювався як малобюджетне кіно. Прем’єра фільму відбулася в рамках Short Film Corner Festival de Cannes у травні 2014 року. На сьогодні “Абонент” відібрано до конкурсу 34 міжнародних кінофестивалів в Україні, Румунії, Сербії, Греції, Росії, Грузії, Великобританії, Франції, Чехії, Італії, Замбії (Африка), Болгарії, Таджикістані і Етонії. Фільм вже завоював 7 нагород, серед яких Диплом Гільдії кінознавців і кінокритиків на 25 Відкритому Російському кінофестивалі “Кінотавр”.

Сестри Артеменко поділяться таємницями режисерської і сценарної майстерності від ідеї і виробництва фільму до реалізації його на світових кінофестивалях.

У рамках майстер - класу буде висвітлено:

- пошук ідеї і актуальність обраної теми

- як якісно зняти малобюджетне кіно

- як потрапити на фестивалі

P.S. Нагадуємо, що конкурс сценаріїв триває до 20 листопада. Відпраляйте свої роботи на поштову скриньку «КІНОСКРИПТ» ScriptwritersUA@gmail.com. Умови участі

Копия artemenko_edited.png

Цікаво знати
bottom of page